Felhasználási feltételek

A honlapon saját élettapasztlataimat, olvasmányélményeimet és az azokból levont következtetéseimet osztom meg abban a reményben, hogy ez másoknak segíthet. Vagyis a self-help (önsegítés) kategóriába tartozik, és ha tanácsot adok, akkor az a saját véleményemet tükrözi, mintha egy virtuális jóbaráttal, pótanyával beszélgetnél, aminek lehet terápiás hatása (a legjobb ötletek, sorsfordító felismerések a konyhaasztal mellett folytatott beszélgetések során születnek), de nem vagyok sem orvos, sem pszichológus, ezt többször, több helyen is hangsúlyozom, szóval amit itt olvasol, adott esetben nem helyettesíti a terápiát és soha nem fogom azt mondani és sugallni sem akarom, hogy ne keress fel szakembert - vannak helyzetek, amikor én is megteszem és Téged is erre foglak buzdítani. Hiszem, hogy mindenki felelős a saját döntéseiért, és ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, amit javasolok, az a Te felelősséged. Szóval gondold végig, hogy számodra mi a legjobb megoldás, ha itt találsz segítséget, akkor jó, ha nem, akkor kívánom, hogy találd meg máshol - hála a Jóistennek, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más segít, és mindenki találhat valakit, aki neki segít :)

A honlapot összehozni és a tartalmat megírni sok idő, energia, szóval ha idézel vagy megosztasz valamit, amit hasznosnak tartasz/Neked segít, kérlek tedd meg, hogy hivatkozol a forrásra (ahogy én is megteszem). Ez vonatkozik a szövegekre és a képekre egyaránt. Vagyis kérlek vedd komolyan a © jelzést a láblécben, ami azt jelenti, hogy a szerzői jogok az enyémek (kivéve, ahol ezt másként jelzem).

A honlapot a szabadidőmben fejlesztem, a megélhetésemet más forrásokból fedezem, és egyéni vállalkozóként nem annyiból élek, amennyit keresek, hanem annyit kell keresnem, amennyiből élek :) Ha hasznosnak érzed, amit csinálok és szeretnél ebben támogatni (vagyis hozzájárulnál a honlap fenntartásához - évi kb. 80.000 Ft - és fejlesztéséhez), támogass a PayPal-en keresztül vagy vásárolj a honlapon - az innen származó bevétel segít nekem abban, hogy több időt fordítsak erre. 

Pin It

Csendben gyászolók

Kapcsolat

 

© Csapó Krisztina 2019-2021 - Minden jog fenntartva.
ImpresszumAdatkezelési tájékoztatóFelhasználási feltételek